torsdag den 29. september 2011

"My Friend. There is no Friend"

“MY FRIENDS. THERE IS NO FRIEND”
Soloudstilling med den sydkoreanske kunstner Taeyoon Choi på Spanien 19C i Aarhus
Udstillingen er kurateret af Annette Finnsdottir/Netfilmmakers
Udstillingsperiode: 3.-22. december 2011
Åbning 3. december 2011, hvor der vil være performance med Taeyoon Choi






“My friend - there is no Friend” er en udstilling og en performance af nye værker skabt til udstillingstedet Spanien 19C. Det er Taeyoon Chois første solo-udstilling i Europa.

Taeyoon beskriver sig selv som en professionel turist. Han arbejder med mediekunst og performative interventioner, der er humoristiske men samtidig har et kritisk blik på vores digitale kultur. I udstillingsperioden vil han skabe nye værker, hvor han vil invitere publikum i Aarhus til at interagere og skabe midlertidlige fællesskaber. Han vil bruge sine D.I.Y tegneserieagtige robotter til at hjælpe ham med at skabe venskaber i byen og op til udstilling vil han researche mulige venskaber samt bruge sociale online værktøjer til at skabe kontakter.

Taeyoon vil derefter invitere disse nye venskaber til hans performance ved åbningen af udstillingen “Hello My Friend - There is no Friend”, hvor han vil vise begrænsningerne i de nye former for sociale relationer. Selvom performancen har en dyster twist, vil det være blandet med humor og publikumsdeltagelse i mødet med Taeyoon og hans betagende robotvenner.


Der vil også være muligt at møde Taeyoon til en Talk på Aarhus Kunstakademi samt til en 3 timers intensiv workshop "Designing for Participation". Datoer for de to events er dog endnu ikke fastlagt.





Taeyoon Choi er i 2011 Fellow på Eyebeam, center of Kunst og Teknologi i New York.

http://www.spanien19c.dk/
http://www.netfilmmakers.dk
http://taeyoonchoi.com/
http://www.eyebeam.org/

1 kommentar:

  1. Tak Annette! Og tak for dit besøg i torsdags. Jeg har sendt dine powerpoints rundt til alle på holdet. Lad os høre når du kender datoerne. Det kunne jo være at nogen var i Århus på de dage.

    SvarSlet